Het programma Geef Lichtenvoorde Kleur is van start! Met deze visie op Lichtenvoorde nodigen we in het bijzonder onze inwoners en ondernemers uit om met leuke initiatieven te komen. Plannen die Lichtenvoorde letterlijk of figuurlijk kleur geven. Vanaf nu is Vincent Lette de contactpersoon bij de gemeente waar je terecht kunt met jouw idee voor Lichtenvoorde.

Vincent heeft veel ervaring met het opstarten en begeleiden van initiatieven: “Verbinden en samenwerken zijn in deze tijd belangrijk. Mijn ervaring is dat we in onze gemeente die gedeelde verantwoordelijkheid goed oppakken. Juist in Lichtenvoorde liggen er veel kansen om samen Lichtenvoorde kleur te geven. Daarmee wordt Lichtenvoorde mooier, leuker en gezelliger dan wanneer de gemeente alleen aan zet is. Het doet mij goed dat we al aan de slag zijn met veel mooie initiatieven.”

Dus neem contact op!

Afhankelijk van het soort initiatief bekijk je samen met Vincent of en op welke manier de gemeente jouw idee kan ondersteunen. Vincent is bereikbaar via het telefoonnummer (0544) 39 34 54 of per e-mail: v.lette@oostgelre.nl.