Binnen het programma dagen we inwoners, ondernemers en bezoekers uit om met leuke ideeën te komen. Plannen die Lichtenvoorde letterlijk of figuurlijk kleur geven. Ook bij het maken van de visie Geef Lichtenvoorde kleur hebben we al heel veel ideeën ontvangen. Sommige daarvan zijn inmiddels werkelijkheid.

Vincent Lette is de contactpersoon bij de gemeente waar je terecht kunt met jouw idee voor Lichtenvoorde: “Verbinden en samenwerken zijn heel belangrijk. Mijn ervaring is dat we in onze gemeente die gedeelde verantwoordelijkheid goed oppakken. Er liggen veel kansen om samen Lichtenvoorde kleur te geven. Daarmee wordt Lichtenvoorde mooier, leuker en gezelliger dan wanneer de gemeente alleen aan zet is. Het doet mij goed dat we al aan de slag zijn met veel mooie initiatieven.”

Vincent-Lette-Geef-Lichtenvoorde-Kleur

Heb jij een leuk idee? Laat het weten!

Afhankelijk van het soort initiatief bekijk je samen met Vincent of en op welke manier de gemeente jouw idee kan ondersteunen. Vincent is bereikbaar via het telefoonnummer (0544) 39 34 54 of per e-mail: v.lette@oostgelre.nl.